Kategorije

Vitamin C kozmetički Vidi punu veličinu

Vitamin C kozmetički

Vitamin C za kozmetiku (Sodium Ascorbyl Phosphate)

Više detalja

69.00 kn

Stabilni oblik vitamina C koji se koristi u kozmetici moćan je antioksidans. Kada se kombinira s vitaminom E, vitamin C postaje iznimno učinkovit, pomažući u stvaranju trajnih, učinkovitih kozmetičkih proizvoda.

Kroz stimulaciju proizvodnje kolagena, vitamin C povećava čvrstoću kože, pomažući smanjenju izgleda finih linija i bora što ga čini učinkovitim kozmetičkim sastojkom za zrelu njegu kože. Vitamin C se često koristi i u različitim formulacijama za njegu kose., u priprevcima protiv akni i za nečistu kožu.

Dodaje se u vodenu fazu kozmetičke formulacije u koncentraciji  0,2 – 1%

  • INCI: Sodium Ascorbyl Phosphate
  • CAS: 66170-10-3
  • EC: 25-180-1

         
 
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA

                                           


Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati isključivo dostavu na adresu dostavnom službom. Osobno preuzimanje više nije moguće.

Narudžbe ne primamo e-mailom.