Kategorije

Vitamin E Vidi punu veličinu

Vitamin E

Vitamin E - Tocopheryl acetate

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

39.00 kn

Vitamin E - Tocopheryl acetat jak je antioksidans. Odličan je kao dodatak u kreme, losione i uljne mješavine. Sprečava gubitak vlage u koži.

Baznim uljima i pripravcima bio kozmetike produljuje rok upotrebe.

  • INCI: Tocopheryl acetate
  • CAS: 7695-91-2 / 58-95-7
  • EC: 231-710-0 / 200-405-4

         
 
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA

                                           


Zbog opće situacije i vrlo limitiranih resursa za nabavu nove robe, isporuke naručenog ne možemo garantirati do daljnjeg.

Javiti ćemo vam ako nešto od naručenih artikala ne možemo isporučiti.

Nažalost trenutno nismo u mogućnosti odgovarati na vaše e-mail upite.

Hvala na razumijevanju.