Kategorije

Coco sulfat - prirodni tenzid Vidi punu veličinu

Coco sulfat - prirodni tenzid

Prirodni tenzid u prahu

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

41.00 kn

Coco sulfat je kruti (praškasti) anionski tenzid proizveden iz prirodnih masnih alkohola. Koristi se kao primarna aktivna komponenta u higijenskim sredstvima (tekući i kruti sapuni, šamponi, gelovi, paste za brijanje i depilaciju…).

Vrlo je koncentriran i pruža gustu i stabilnu pjenu. odlična je zamjena za SLS/SLES u svim formulacijama. Preporuča se u koncentraciji 1-15% u finalnom proizvodu.

  • INCI: Sodium Coco-Sulfate
  • CAS: 97375-27-4
  • EC: 215-222-5

         
 
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA

                                           



Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati dostavu na adresu dostavnom službom ili osobno preuzimanje u našem skladištu (Zagreb, Bukovačka cesta 312, radnim danom 9-15 sati).

Za osobno preuzimanje narudžbe obavezna je opcija plaćanja bankovnom transakcijom. Naručena robe se može preuzeti tek po zaključenoj narudžbi, uplati i primljenoj e-mail obavijesti da je narudžba spremna.

Narudžbe ne primamo e-mailom.