Kategorije

Titan dioksid Vidi punu veličinu

Titan dioksid

Bijeli pigment - Titanium dioxide

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

59.00 kn

Prirodan bijeli pigment, netoksičan i sa blokirajućim svojstvom UV zraka, koristi se i kao prehrambena boja. Dodaje se u uljnu fazu kod izrade kozmetike, pogodan kao boja za krute sapune, dekorativnu kozmetiku...

Kod dodavanja u prozirnu glicerinsku bazu pretvara je u bijelu. U tom slučaju koristi se u koncentraciji 0,1-0,3%

  • INCI: Titanium dioxide
  • CAS: 13463-67-7
  • EC: 236-675-5

         
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA
                                           


                                                         NE RADIMO 15. I 16. KOLOVOZA

Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati dostavu na adresu dostavnom službom ili osobno preuzimanje u našem skladištu (Zagreb, Bukovačka cesta 312, radnim danom 9-15 sati).

Za osobno preuzimanje narudžbe obavezna je opcija plaćanja bankovnom transakcijom. Naručena robe se može preuzeti tek po zaključenoj narudžbi, uplati i primljenoj e-mail obavijesti da je narudžba spremna.

Narudžbe ne primamo e-mailom.