Kategorije

Iris korijen Vidi punu veličinu

Iris korijen

Korijen Irisa u prahu

Više detalja

47.00 kn

Korijen nekih vrsta irisa (perunika) koristi se kao prirodan fiksator mirisa u parfemima i ostalim kozmetičkim proizvodima koji sadrže eterična ulja i mirisne komponente.

Kad se ekstrahira u alkoholu daje blag slatkasti miris. Obično se koristi oko 20 grama fino mljevenog irisovog korjena na 1 litru gotovog proizvoda.

  • INCI: Iris germanica root
  • CAS: 85085-39-8

         
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA
                                           


                                                         NE RADIMO 15. I 16. KOLOVOZA

Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati dostavu na adresu dostavnom službom ili osobno preuzimanje u našem skladištu (Zagreb, Bukovačka cesta 312, radnim danom 9-15 sati).

Za osobno preuzimanje narudžbe obavezna je opcija plaćanja bankovnom transakcijom. Naručena robe se može preuzeti tek po zaključenoj narudžbi, uplati i primljenoj e-mail obavijesti da je narudžba spremna.

Narudžbe ne primamo e-mailom.