Kategorije

Kukuruzni škrob Vidi punu veličinu

Kukuruzni škrob

Kukuruzni škrob - Maydis amylum

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

19.00 kn

Kukuruzni škrob koristi se kod nekoliko grupa kozmetičkih proizvoda. Čest je sastojak prirodnih dezodorana, šumećih kuglica...

  • INCI: Zea Mays Starch
  • CAS: 9005-25-8
  • EC: 232-679-6

         
 
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA

                                           



Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati dostavu na adresu dostavnom službom ili osobno preuzimanje u našem skladištu (Zagreb, Bukovačka cesta 312, radnim danom 9-15 sati).

Za osobno preuzimanje narudžbe obavezna je opcija plaćanja bankovnom transakcijom. Naručena robe se može preuzeti tek po zaključenoj narudžbi, uplati i primljenoj e-mail obavijesti da je narudžba spremna.

Narudžbe ne primamo e-mailom.