Kategorije

Monoi ulje (Gardenia Tahitensis) Vidi punu veličinu

Monoi ulje (Gardenia Tahitensis)

Monoi ulje (macerat) - Cocos Nucifera Oil, Gardenia Tahitensis Flower Extract

Više detalja

61.00 kn

Monoi ulje ili maslac, a zapravo macerat, proizvodi se ekstrakcijom čistim kokosovim uljem iz ekstrakta cvijeta Gardenie. Monoi maslac sadrži sve ključne sastojke ovog predivnog polinezijskog cvijeta, umirujuć je za kožu te posjeduje regenerirajuća i hidratizirajuća svojstva.

Monoi ulje ima prirodna protuupalna svojstva, vrlo brzo prodire u kožu, snažno hidratizira i štiti. Odličan je kod zaštite od sunca i nerijetko se upotrebljava samostalno kao preparat za sunčenje.

Može se koristiti samostalno, uz dodatak eteričnih ulja ili u masnoj fazi kozmetičkih preparata.

Monoi maslac topi se već ne nešto višoj temperaturi od sobne. Maslac Monoi je savršena podloga za kreme i dodatak u sve kozmetičke i higijenske pripravke. Božanstvenog je mirisa.

  • INCI: Cocos nucifera Oil, Gardenia Tahitensis Flower Extract
  • CAS: 8001-31-8 / 8001-31-8
  • EC: 232-282-8 / 232-282-8
  • PODRIJETLO BILJNE SIROVINE / ULJA: Tahiti / Indija
  • PROIZVEDENO U: EU

         
 
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA

                                           



Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati dostavu na adresu dostavnom službom ili osobno preuzimanje u našem skladištu (Zagreb, Bukovačka cesta 312, radnim danom 9-15 sati).

Za osobno preuzimanje narudžbe obavezna je opcija plaćanja bankovnom transakcijom. Naručena robe se može preuzeti tek po zaključenoj narudžbi, uplati i primljenoj e-mail obavijesti da je narudžba spremna.

Narudžbe ne primamo e-mailom.