Kategorije

Konzervans ECO BS Vidi punu veličinu

Konzervans ECO BS

Konzervans za prirodnu kozmetiku EKO BS (Euxyl K 712)

Više detalja

49.00 kn

EKO BS (euxyl k 712 je kompleksan konzervans koji se može koristiti kod izrade prirodne kozmetike. Odobren je preme Cosmos standardima za bio i organsku kozmetiku. Ima vrlo široko djelovanje protiv bakterija, plijesni i ostalih mikroorganizama.

Stabilan je do temperature 60 stupnjeva i koristi se za proizvode sa pH do 5,5. Dodaje se u zadnju fazu kozmetičke emulzije u koncentraciji 0,5-1,5%. Može se koristiti u kremama, losionima, tekućim sapunima, gelovima i šamponima, vlažnim maramicama. Idealan je konzervans za pjenušave proizvode, ne reagira sa tenzidima i ne smanjuje pjenjenje.

Tekuć je, sa tek blagim mirisom i blago smećkastom bojom. U maloj koncentraciji ne boji proizvod.

  • INCI: Aqua, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate


          NOVE NARUDŽBE POČINJEMO ISPORUČIVATI OD 17.  KOLOVOZA PO REDU DOLASKA         
                                           

Od 3. do 16. kolovoza koristimo kolektivni godišnji odmor i u tom vremenu nema isporuka robe.


Svi artikli iz naše ponude se isključivo možu naručiti preko ove web aplikacije. Narudžbe ne primamo e-mailom ili telefonom. Osobno se ne može kupovati ili preuzimati roba u našem skladištu.



Promocije

» Sve promocije