Kategorije

Natrijev benzoat konzervans Vidi punu veličinu

Natrijev benzoat konzervans

Natrijev benzoat - Ecocert odobren konzervans za kozmetiku

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

29.00 kn

Natrij benzoat je sintetski konzervans odobren od Ecocerta za primjenu u kozmetici i hrani. Dobro djeluje u kiselim i blago kiselim pripravcima (pH <7) na razvoj plijesni i gljivica.

Preporuča se koristiti u koncentraciji 0,1 – 0,5% samostalno, ili do 0,2% u kombinaciji s drugim konzervansima. Dolazi u obliku sitnih granula, dodaje se u vodenu ili zadnju fazu pri emulgiranju na temperaturi ispod 60 stupnjeva. Najčešće se koristi u kombinaciji sa Kalijevim sorbatom.

  • INCI: Sodium benzoate
  • CAS: 532-32-1
  • EC: 208-534-8
  • Ph Eur: Natrii benzoas

 


         
 
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA

                                           



Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati dostavu na adresu dostavnom službom ili osobno preuzimanje u našem skladištu (Zagreb, Bukovačka cesta 312, radnim danom 9-15 sati).

Za osobno preuzimanje narudžbe obavezna je opcija plaćanja bankovnom transakcijom. Naručena robe se može preuzeti tek po zaključenoj narudžbi, uplati i primljenoj e-mail obavijesti da je narudžba spremna.

Narudžbe ne primamo e-mailom.