Kategorije

Konzervans Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin Vidi punu veličinu

Konzervans Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin

Konzervans za prirodnu kozmetiku PE preservative

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

61.00 kn

PE preservative je kompleksan konzervans koji se može koristiti kod izrade prirodne kozmetike i ima vrlo široko djelovanje protiv bakterija i ostalih mikroorganizama.

Stabilan je do temperature čak 80 stupnjeva i pH čak do 12. Dodaje se u zadnju fazu kozmetičke emulzije u koncentraciji 0,5-1%. Može se koristiti u kremama, losionima, tekućim sapunima, gelovima i šamponima, vlažnim maramicama...

Za razliku od većine konzervansa, PE je bezbojan i vrlo slabog mirisa, odličan je u prozirnim pripravcima gdje ne zamućuje proizvod.

  • INCI: Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin
  • CAS: 122-99-6/70445-33-9
  • EC: 204-589-7/408-080-2

         
 
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA

                                           



Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati dostavu na adresu dostavnom službom ili osobno preuzimanje u našem skladištu (Zagreb, Bukovačka cesta 312, radnim danom 9-15 sati).

Za osobno preuzimanje narudžbe obavezna je opcija plaćanja bankovnom transakcijom. Naručena robe se može preuzeti tek po zaključenoj narudžbi, uplati i primljenoj e-mail obavijesti da je narudžba spremna.

Narudžbe ne primamo e-mailom.