Kategorije

Cink oksid Vidi punu veličinu

Cink oksid

Cink oksid - Zinci oxidum

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

29.00 kn

Cink oksid je mineral koji daje zaštitu od punog spektra UV zračenja. Često se koristi u kozmetici sa zaštitnim faktorom, kremama i losionima za sunčanje.

Uz zaštitno djelovanje posjeduje antiseptični i fungicidni učinak, pa je i jedna vrsta konzervansa. Kremama i losionima daje bijelu boju. Netopiv je u vodi i alkoholu. Radi se o mikroniziranom prahu, nije u nano veličini.

  • INCI: Zinc oxide
  • CAS: 1314-13-2
  • EC: 215-222-5

         
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA
                                           


                                                         NE RADIMO 15. I 16. KOLOVOZA

Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati dostavu na adresu dostavnom službom ili osobno preuzimanje u našem skladištu (Zagreb, Bukovačka cesta 312, radnim danom 9-15 sati).

Za osobno preuzimanje narudžbe obavezna je opcija plaćanja bankovnom transakcijom. Naručena robe se može preuzeti tek po zaključenoj narudžbi, uplati i primljenoj e-mail obavijesti da je narudžba spremna.

Narudžbe ne primamo e-mailom.