Sva plaćanja biti će izvršena u eurima
Iznos u eurima dobiva se konverzijom cijene po fiksnom tečaju HNB-a
(1 EUR = 7,53450 HRK)

Hidrolat Hamamelis (Hamamelis virginiana L.) Vidi punu veličinu

Hidrolat Hamamelis (Hamamelis virginiana L.)

Hidrolat lista hamamelisa

Više detalja

Dodaj u košaricu

Hidrolat hamamelisa poznat je u svijetu prirodne kozmetike i aromaterapije kao vrlo jak antioksidans. Djeluje snažno adstrigeno i antibakterijski. Koristi se za ublažavanje upalnih stanja i kožnih problema.

Hidrolat hamamelis vrlo je cijenjena komponenta u izradi prirodne kozmetike.

  • Podrijetlo i uzgoj biljne sirovine: Hrvatska, eko uzgoj
  • Latinski naziv i dio biljke: Hamamelis virginiana L., vršni dio biljke, listovi i grančice
  • Način dobivanja: vodena destilacija
  • Obrada: mikrofiltrirano
  • Konzervans/antioksidans: ne
  


Prelazimo u novi web shop na domeni  www.tehno-proces.hr

Molimo da svoje narudžbe napravite u novom web shopu!