Kategorije

Biljni vosak (jojoba) Vidi punu veličinu

Biljni vosak (jojoba)

Jojoba vosak - Jojoba Wax

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

36.00 kn

Biljni voskovi najčešće se koriste kad neki kozmetički proizvod mora biti 100% biljnog podrijetla, a u standardnoj recepturi sadrži pčelinji vosak. Biljni voskovi ne mogu u potpunosti zamijeniti pčelinji, potrebno ih je kombinirati sa carnauba voskom ili stearinskom kiselinom kod nekih proizvoda.

Jojoba biljni vosak topi se na temp, 65-70 stupnjeva, bijele je do blago krem boje, bez izrženog mirisa. Dolazi u malim listićima. Odličan je u balzamima, krutim deodoranima, kremama, dekorativnoj i spf kozmetici... Vrlo je čvrst i stabilan, najpostojaniji i najtvrđi je od svih voskova na bazi biljnih ulja.

Dozirati ge je potrebno više no pčelinjeg voska iako se čini dosta tvrd. Vrlo je bogatog sastava te ga možemo nazvati premium bio voskom.

  • INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil & Hydrogenated Vegetable Oil
  • CAS: 90045-98-0 & 68334-28-1
  • EC: 289-964-3 & 269-820-6

         
 
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA

                                           



Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati dostavu na adresu dostavnom službom ili osobno preuzimanje u našem skladištu (Zagreb, Bukovačka cesta 312, radnim danom 9-15 sati).

Za osobno preuzimanje narudžbe obavezna je opcija plaćanja bankovnom transakcijom. Naručena robe se može preuzeti tek po zaključenoj narudžbi, uplati i primljenoj e-mail obavijesti da je narudžba spremna.

Narudžbe ne primamo e-mailom.