Kategorije

Karnauba (Carnauba) vosak Vidi punu veličinu

Karnauba (Carnauba) vosak

Carnauba vosak - Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

39.00 kn

Karnauba (Carnauba) vosak vrlo je čest kozmetički sastojak. Stvara zaštitni sloj koji kožu čuva od gubitka vlage i vanjskih utjecaja, naročito UV zraka.

Ne preporuča se u kremama za lice radi komedogenosti, no neizostavan je sastojak u dekorativnoj kozmetici, balzamima za usne, preparatima za sunčanje, zaštitnim kremama i melemima...

Ima visoko talište (> 80 stupnjeva) i odličan je uguščivač i supstanca koja daje čvrstoću, tvrdoću i formu finalnom proizvodu.

  • INCI: Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax
  • CAS: 8015-86-9
  • EC: 232-399-4

         
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA
                                           


                                                         NE RADIMO 15. I 16. KOLOVOZA

Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati dostavu na adresu dostavnom službom ili osobno preuzimanje u našem skladištu (Zagreb, Bukovačka cesta 312, radnim danom 9-15 sati).

Za osobno preuzimanje narudžbe obavezna je opcija plaćanja bankovnom transakcijom. Naručena robe se može preuzeti tek po zaključenoj narudžbi, uplati i primljenoj e-mail obavijesti da je narudžba spremna.

Narudžbe ne primamo e-mailom.