Kategorije

Eterično ulje Sandalwood Amyris (Sandalovina) Vidi punu veličinu

Eterično ulje Sandalwood Amyris (Sandalovina)

Sandalwood eterično ulje

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

43.00 kn

Eterično ulje Sandal (Amyris balsamifera) klasik je aromaterapije i aromakozmetike. Varijanta Amyris se još naziva i zapadnoindijski Sandal i glavni je izvor kore i drveta za destilaciju eteričnog ulja.

Sandal eterično ulje harmonizira, umiruje, u kozmetičke svrhe je idealan za njegu suhe, nadražene i ispucale kože.

Sandalwood Amyris nema izraženo lijep miris kao neke vrste Sandala, već je prvenstveno vrlo cijenjen kao baza, odnosno fiksator za mirise gornje i srednje note.

  •     Botanički naziv i dio biljke: Amyris balsamifera, kora drveta
  •     Zemlja podrijetla sirovine: Indija
  •     Način dobivanja: destilacija vodenom parom


Eterična ulja iz naše ponude su deklarirana kao kozmetičke sirovine (poluproizvodi).


         
 
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA

                                           



Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati dostavu na adresu dostavnom službom ili osobno preuzimanje u našem skladištu (Zagreb, Bukovačka cesta 312, radnim danom 9-15 sati).

Za osobno preuzimanje narudžbe obavezna je opcija plaćanja bankovnom transakcijom. Naručena robe se može preuzeti tek po zaključenoj narudžbi, uplati i primljenoj e-mail obavijesti da je narudžba spremna.

Narudžbe ne primamo e-mailom.