Kategorije

Eterično ulje Pačuli (Pogostemon cablin) Vidi punu veličinu

Eterično ulje Pačuli (Pogostemon cablin)

Pačuli eterično ulje

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

44.00 kn

Eterično ulje Pačuli (Pogostemon cablin) jedno je od najpopularnijih esencijalnih ulja koje se koristi u parfemskoj industriji.

Djeluje kao odličan venotonik te potiče regeneraciju kože. Dobro djeluje kod kože s problemom akni, seborejom i sličnim kožnim upalnih bolestima. Primjenjuje se i kod hemoroida, proširenih vena i ispucanih kapilara. Pomaže i kod zarastanja ožiljaka, a primjenu pronalazi i u anti-age aromakozmetici.

Pačuli ulje se koristi i u njezi kose i vlasišta, naročito kod peruti i dermatitisa.

  • Botanički naziv i dio biljke: Pogostemon cablin Benth., Lamiaceae, nadzemni dio biljke
  • Zemlja podrijetla sirovine: Indija
  • Način dobivanja: destilacija vodenom parom


Eterična ulja iz naše ponude su deklarirana kao kozmetičke sirovine (poluproizvodi).


         
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA
                                           


                                                         NE RADIMO 15. I 16. KOLOVOZA

Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati dostavu na adresu dostavnom službom ili osobno preuzimanje u našem skladištu (Zagreb, Bukovačka cesta 312, radnim danom 9-15 sati).

Za osobno preuzimanje narudžbe obavezna je opcija plaćanja bankovnom transakcijom. Naručena robe se može preuzeti tek po zaključenoj narudžbi, uplati i primljenoj e-mail obavijesti da je narudžba spremna.

Narudžbe ne primamo e-mailom.