Kategorije

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama
Iznos u eurima dobiva se konverzijom cijene po fiksnom tečaju HNB-a
(1 EUR = 7,53450 HRK)

Eterično ulje Palmarosa (Cymbopogon martinii) Vidi punu veličinu

Eterično ulje Palmarosa (Cymbopogon martinii)

Palmarosa eterično ulje

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

36.00 kn

Palmarosa (Cymbopogon martinii) eterično ulje ima jako antivirusno i antibakterijsko djelovanje. Palmarosa je vrlo popularan sastojak u prirodnoj kozmetici jer potiče regeneraciju stanica i regulira proizvodnju sebuma kože.

Palmarosa ulje je vrlo djelotvorno kod patogenih gljivica, odličan je sastojak kozmetičkih preparata za njegu kože s aknama, kod raznih upalnih stanja kože, bora i strija.

Ulje je vrlo ugodnog mirisa sa velikim postotkom geraniola, često se u literaturi naziva i indijski geranij.

  • Botanički naziv i dio biljke: Cymbopogon martinii, nadzemni dio biljke
  • Zemlja podrijetla sirovine: Indija
  • Način dobivanja: destilacija vodenom parom


Eterična ulja iz naše ponude su deklarirana kao kozmetičke sirovine (poluproizvodi).

  
                                                                                     Tečaj €/kn: 7,53450


Svi artikli iz naše ponude se isključivo možu naručiti preko ove web aplikacije. Narudžbe ne primamo e-mailom ili telefonom. Osobno se ne može kupovati ili preuzimati roba u našem skladištu.


STANDARDAN ROK ISPORUKE JE 3 DO 10 RADNIH DANA


 Uveli smo četverodnevni radni tjedan, tako da su nam neradni dani petak, subota i nedjelja.