Kategorije

Eterično ulje Melissa (Melissa officinalis L.) Vidi punu veličinu

Eterično ulje Melissa (Melissa officinalis L.)

Matičnjak (Melissa) eterično ulje

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

195.00 kn

Melissa (Melissa officinalis L.) ili Matičnjak eterično ulje vrlo je rijetko i skupo. Razlog je potrebna golema biljna masa da bi se dobilo tek nekoliko mililitara ovog plemenitog eteričnog ulja.

Melissa ulje poznato je po svom antidepresivnom i antistresnom djelovanju i izuzetno ugodnom mirisu. U kozmetici se koristi u vrlo malim količinama i to u proizvodima za njegu vrlo osjetljive i nadražene kože.

  • Botanički naziv i dio biljke: Melissa officinalis L., nadzemni dio biljke
  • Zemlja podrijetla sirovine: Indija/EU
  • Način dobivanja: destilacija vodenom parom


Eterična ulja iz naše ponude su deklarirana kao kozmetičke sirovine (poluproizvodi).


         
 
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA

                                           



Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati isključivo dostavu na adresu dostavnom službom. Osobno preuzimanje više nije moguće.

Narudžbe ne primamo e-mailom.