Kategorije

Eterično ulje Lavanda (Lavandula angustifolia) Vidi punu veličinu

Eterično ulje Lavanda (Lavandula angustifolia)

Lavanda (prava) eterično ulje

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

27.00 kn

Lavanda (Lavandula angustifolia) za razliku od hibridnih Lavandi (lavandina) ima slatkst i ne toliko intenzivan miris.

Eterično ulje prave Lavande naročito je cijenjeno u prirodnoj kozmetici. Korisno je kod svih tipova kože, a naročito kod upalnih stanja, akni, raznih ekcema, dermatitisa i ostalih kožnih poremećaja.

Mirisom smiruje i opušta, pomaže kod nesanice i umora te djeluje snažno antistresno. Lavanda ulje se često naziva i „majkom eteričnih ulja“

  • Botanički naziv i dio biljke: Lavandula angustifolia, cvijetna stabljika
  • Zemlja podrijetla sirovine: Hrvatska / EU
  • Način dobivanja: destilacija vodenom parom


Eterična ulja iz naše ponude su deklarirana kao kozmetičke sirovine (poluproizvodi).


         
 
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA

                                           



Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati dostavu na adresu dostavnom službom ili osobno preuzimanje u našem skladištu (Zagreb, Bukovačka cesta 312, radnim danom 9-15 sati).

Za osobno preuzimanje narudžbe obavezna je opcija plaćanja bankovnom transakcijom. Naručena robe se može preuzeti tek po zaključenoj narudžbi, uplati i primljenoj e-mail obavijesti da je narudžba spremna.

Narudžbe ne primamo e-mailom.