Kategorije

Sva plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama
Iznos u eurima dobiva se konverzijom cijene po fiksnom tečaju HNB-a
(1 EUR = 7,53450 HRK)

Eterično ulje Klinčić – (Eugenia caryophyllus) Vidi punu veličinu

Eterično ulje Klinčić – (Eugenia caryophyllus)

Klinčić eterično ulje

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

36.00 kn

Klinčić – (Eugenia caryophyllus) – porijeklom iz indonezije, a ime mu dolazi od latinske riječi „clavus“, što znači oblikovan. Ulje je žuto-smeđe boje i snažnog mirisa. Upotreba klinčića seže unazat 2000 godina, no u Europu je počeo stizati tek tokom 16. i 17. stoljeća, kada je vrijedio jednako kao i zlato.

Njegovo eterično ulje ima također mnogo mogućih primjena, a neke od njih su ublaživanje artritisa, astme, reumatizma, a čak se zna koristiti i kao prirodni anestetik za ublažavanje bolova te posjeduje i dezinfekcijska svojstva.

Klinčićevo ulje se koristi u kupkama, uljima za masažu, a razblažen u vodi može se koristiti u prskalici kao osvježivač prostora.

  • Botanički naziv i dio biljke: Eugenia caryophyllus., pupoljci
  • Zemlja podrijetla sirovine: Indonezija
  • Način dobivanja: destilacija vodenom parom


Eterična ulja iz naše ponude su deklarirana kao kozmetičke sirovine (poluproizvodi).

  
                                                                                     Tečaj €/kn: 7,53450


Svi artikli iz naše ponude se isključivo možu naručiti preko ove web aplikacije. Narudžbe ne primamo e-mailom ili telefonom. Osobno se ne može kupovati ili preuzimati roba u našem skladištu.


STANDARDAN ROK ISPORUKE JE 3 DO 10 RADNIH DANA


 Uveli smo četverodnevni radni tjedan, tako da su nam neradni dani petak, subota i nedjelja.