Kategorije

Eterično ulje Anis (Pimpinella anisum L.) Vidi punu veličinu

Eterično ulje Anis (Pimpinella anisum L.)

Anis eterično ulje

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

33.00 kn

Anis (Pimpinella anisum) - zvan još i Aniš, potječe iz Egipta od ploda mediteranske biljke, a danas se najviše uzgaja u Španjolskoj. Dosta se koristi i kao začin u mediteranskoj kuhinji.

Eterično ulje Anisa je intenzivnog slatkastog mirisa. Koristi se razrijeđeno kod inhalacija, protiv plućnih i oboljenja bronhija, djeluje protuparazitno. Pomaže kao regulator menstrualnog ciklusa, povoljno djeluje na cirkulaciju i prokrvljenost, a koristi se i u anticelulitnim programima.

  • Botanički naziv i dio biljke: Pimpinella anisum L, sjeme
  • Zemlja podrijetla sirovine: EU
  • Način dobivanja: destilacija vodenom parom
 

Eterična ulja iz naše ponude su deklarirana kao kozmetičke sirovine (poluproizvodi).


         
 
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA

                                           



Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati dostavu na adresu dostavnom službom ili osobno preuzimanje u našem skladištu (Zagreb, Bukovačka cesta 312, radnim danom 9-15 sati).

Za osobno preuzimanje narudžbe obavezna je opcija plaćanja bankovnom transakcijom. Naručena robe se može preuzeti tek po zaključenoj narudžbi, uplati i primljenoj e-mail obavijesti da je narudžba spremna.

Narudžbe ne primamo e-mailom.