Kategorije

Ricinus ulje press Vidi punu veličinu

Ricinus ulje press

Ricinus ulje - Ricinus Communis Seed Oil press

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

38.00 kn

Ricinusovo ulje dobiva se hladnim prešanjem ploda biljke Ricinus communis. Velik broj kvalitetnih sapuna i krema u sebi sadrži ovo visokovrijedno ulje koje hrani kožu i pospješuje zacijeljivanje oštećenja na njoj, a vrlo efikasno pomaže i pri suhoj i oštećenoj kosi.

Zahvaljujući vrlo dobrim hidratacijskim osobinama, ricinusovo ulje daje posebnu mekoću koži kada se dodaje u sapune i ostale preparate kao nesaponificirana masnoća kada zadržava sva svoja ljekovita svojstva.

  • INCI: Ricinus Communis Seed Oil
  • CAS: 8001-79-4
  • EC: 232-293-8

         
 
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA

                                           



Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati isključivo dostavu na adresu dostavnom službom. Osobno preuzimanje više nije moguće.

Narudžbe ne primamo e-mailom.