Kategorije

Koštice grožđa ulje raff Vidi punu veličinu

Koštice grožđa ulje raff

Ulje Koštica grožđa - Vitis Vinifera Seed Oil raff

Više detalja

41.00 kn

Ulje koštice grožđa (Grapeseed oleum) ili sjemenki grožđa dobiva se prešanjem osušenih koštica grožđa. Koristi se u kozmetici zbog hidratacijskih svojstava te zato jer je vrlo praktično kao nosioc ostalih komponenti i eteričnih ulja u pripravcima.

Upotreba preparata na bazi ulja koštice grožđa preporuča se kod problema s masnom kožom, koristi se u preparatima za kosu, losionima za tijelo, prirodnim kremama...

Ulje koštica grožđa je bogato vitaminima C, D, E te beta karotenom.

  • INCI: Vitis Vinifera Seed Oil
  • CAS: 85594-37-2 / 84929-27-1 / 8024-22-4
  • EC: 287-896-9 / 284-511-6 / -

         
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA
                                           


                                                         NE RADIMO 15. I 16. KOLOVOZA

Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati dostavu na adresu dostavnom službom ili osobno preuzimanje u našem skladištu (Zagreb, Bukovačka cesta 312, radnim danom 9-15 sati).

Za osobno preuzimanje narudžbe obavezna je opcija plaćanja bankovnom transakcijom. Naručena robe se može preuzeti tek po zaključenoj narudžbi, uplati i primljenoj e-mail obavijesti da je narudžba spremna.

Narudžbe ne primamo e-mailom.