Kategorije

Jojoba ulje press Vidi punu veličinu

Jojoba ulje press

Jojoba ulje - Simmondsia Chinensis Seed Oil press

Više detalja

Samo na webu, cijene, dostupnost i pakiranja proizvoda u maloprodaji nisu isti

59.00 kn

Jojoba ulje (Jojoba Oleum) je jedinstveno ulje (ili preciznije vosak, ali budući da je poznato kao ulje, tako ćemo ga i zvati), koje možete koristiti na gotovo svim dijelovima tijela, vrlo je pristupačno, bez boje i mirisa i s mnogo zdravstvenih dobrobiti.

Potječe iz sjeverozapadnog Meksika, Arizone i Kalifornije.  Koristi se za uklanjanje šminke, regulira izlučivanje sebuma pa pomaže kod masne kože, obnavlja oštećene usnice, koristi se kao regenerator, ulje za masažu i još mnogo toga.

Često se naziva i zlatno ulje...

Kako dobro podnosi toplinu i vrlo je stabilno, jojobino ulje se vrlo često koristi kao nosivo ulje u brojnim prirodnim kozmetičkim preparatima, uljnim parfemima...

  • INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil
  • CAS: 90045-98-0
  • EC: 289-964-3

         
 
 ROK ISPORUKE ZBOG VELIKOG BROJA NARUDŽBI JE 3 - 10 RADNIH DANA

                                           



Za artikle naručene u web shopu moguće je odabrati dostavu na adresu dostavnom službom ili osobno preuzimanje u našem skladištu (Zagreb, Bukovačka cesta 312, radnim danom 9-15 sati).

Za osobno preuzimanje narudžbe obavezna je opcija plaćanja bankovnom transakcijom. Naručena robe se može preuzeti tek po zaključenoj narudžbi, uplati i primljenoj e-mail obavijesti da je narudžba spremna.

Narudžbe ne primamo e-mailom.